0800 118 100

Hlavná stránka  O banke  Tlačové centrum  Tlačové správy  Archív  Generálnym riaditeľom Komerční banky Bratislava sa stal Vlastimil Czabe

Generálnym riaditeľom Komerční banky Bratislava sa stal Vlastimil Czabe

Všetky tlačové správy

Štvrtok, 21. 1. 2010

V Bratislave, 21. január 2010 – S účinnosťou od 1. januára sa novým generálnym riaditeľom Komerční banky Bratislava stal Vlastimil Czabe. Nahradil Jaromíra Chabra, ktorý v Komerční banke od rovnakého dátumu riadi divíziu Financovanie obchodu a exportu.

Vlastimil Czabe (60) bol v rokoch 2005 – 2009 riaditeľom Regiónu Praha Komerční banky. Predtým pôsobil od roku 2000 na rovnakej pozícii v Regióne Hradec Králové. Do Komerční banky prišiel po jej založení v roku 1990 zo Státní banky Československé.

Vlastimil Czabe vyštudoval Vysokou školu zemědělskou v Brne. Hovorí anglicky a rusky.

Komerční banka je jednou z najefektívnejších univerzálnych bánk v strednej Európe. Poskytuje klientom komplexné služby v oblasti drobného, podnikového a investičného bankovníctva. 8 843 zamestnancov skupiny Komerční banky obsluhuje viac než 2,7 miliónov klientov, ktorí môžu využiť rozsiahlu sieť 398 obchodných miest v celej Českej republike. KB teraz prevádzkuje 682 bankomatov. Viac než 972 000 klientov využíva jeden z kanálov priameho bankovníctva.

KB je súčasťou skupiny Société Générale, ktorá je jednou z najväčších bankových skupín v eurozóne (podľa trhovej kapitalizácie). Jej 163 000 zamestnancov obsluhuje na celom svete viac než 30 miliónov individuálnych klientov.

Komerční banka Bratislava, a.s. je súčasťou skupiny Société Générale (SG), ktorá patrí k vedúcim bankovým skupinám v eurozóne a dcérskou spoločnosťou Komerční banky, ktorá patrí k lídrom vo firemnom a retailovom bankovníctve na českom trhu. Poprednú pozíciu Komerční banky vo financovaní firiem potvrdzuje aj trojnásobné ocenenie MasterCard Firemná banka roka v Českej republike, ktoré banka naposledy obhájila v minulom roku. Na Slovensku ďalej do skupiny SG patria spoločnosti ESSOX (spotrebiteľské financovanie), ALD Automotive (financovanie a správa vozových parkov) a SG Equipment Finance (financovanie priemyselných zariadení).

Volanie zo Slovenska zdarma

0800 118 100